נשלח בתאריך: 01 December 2008 בשעה 13:18 | IP רשוּם
|
|
|
סיני אחד נכנס לפאב, בא לבארמן השחור ואומר לו "תביא לי וויסקי יא כושון!" הכושי נעלב ואומר לו "למה אתה מתנהג ככה? היה נעים לך אם אני הייתי בא ומעליב אותך ככה?" -"לא היה מזיז לי!", ענה לו הסיני -"אוקיי, אז בוא נתחלף ונבדוק", אמר הכושי הסיני נכנס מאחורי הבאר והכושי ניגש כמו לקוח, ואמר: "תביא לי בירה יא מלוכסן" אז הסיני ענה לו "לך תזדיין אנחנו לא מגישים לכושונים!
איך קוראים לכומר כושי? Holy sh*t
תינוק לבן בן חודשיים עולה אל אלוהים ואלוהים שואל אותו:גיהנום או גן עדן. התינוק מסתכל על אלוהים ומתחיל לצעוק: מה גיהנום או גן עדן, אני סך הכל בן חודשיים עודלו עשיתי כלום עם החיים שלי. אלוהים נוקשה וחוזר גיהנום או גן עדן. הילד אומר לו מה נו וותר לי רק פעם אחת אז אלוהים אומר: נו טוב קח כנפיים. התינוק שואל מה מלאך. ואלוהים אומר לו כן מלאך
תינוק לבן בן חודש עולה אל אלוהים ואלוהים שואל אותו:גיהנום או גן עדן. התינוק מסתכל על אלוהים ומתחיל לצעוק: מה גיהנום או גן עדן, אני סך הכל בן חודשיים עודלו עשיתי כלום עם החיים שלי. אלוהים נוקשה וחוזר גיהנום או גן עדן. הילד אומר לו מה נו וותר לי רק פעם אחת אז אלוהים אומר: נו טוב קח כנפיים. התינוק שואל מה מלאך. ואלוהים אומר לו כן מלאך
תינוק לבן בן שבועיים עולה אל אלוהים ואלוהים שואל אותו:גיהנום או גן עדן. התינוק מסתכל על אלוהים ומתחיל לצעוק: מה גיהנום או גן עדן, אני סך הכל בן חודשיים עודלו עשיתי כלום עם החיים שלי. אלוהים נוקשה וחוזר גיהנום או גן עדן. הילד אומר לו מה נו וותר לי רק פעם אחת אז אלוהים אומר: נו טוב קח כנפיים. התינוק שואל מה מלאך. ואלוהים אומר לו כן מלאך
תינוק שחור בן שבוע עולה אל אלוהים ואלוהים שואל אותו:גיהנום או גן עדן. התינוק מסתכל על אלוהים ומתחיל לצעוק: מה גיהנום או גן עדן, אני סך הכל בן חודשיים עודלו עשיתי כלום עם החיים שלי. אלוהים נוקשה וחוזר גיהנום או גן עדן. הילד אומר לו מה נו וותר לי רק פעם אחת אז אלוהים אומר: נו טוב קח כנפיים. התינוק שואל מה מלאך. ואלוהים אומר לו לא עטלף
יהודי הולך ליד הירקון..פתאום רואה ילד בן 10 שותה מהמים.... צועק לו "ילד ילד! אל תשתה! זה רעיל!" אז הילד עושה לו "שו האד'ה?" אז היהודי אומר לו "עזוב...לא חשוב..."
|