הכרויות לאנשים איכותיים
לחץ כדי לחזור לאתר
         פו"פנאי - הכרויות חינם                 אתרי הכרויות          פעילויות לפנויים פנויות          הכרויות דיסקרטיות                  הכרויות לדתיים                  לצאת לדייט                 

  נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות
מתכונים
 כל הפורומים : מתכונים
נושא נושא: חובה- קובה הודי מעולה שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
אורית
אורח/ת
אורח/ת


הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין
הודעות: 385
נשלח בתאריך: 24 September 2007 בשעה 08:44 | IP רשוּם צטט את אורית

חומרים:

למילוי:   

2 בצלים גדולים

3-4 פרוסות חזה עוף

ביצה קשה

תפוח אדמה

פלפל ירוק חריף

קוסברה

פלפל שחור

מלח

אבקת מרק עוף

כורכום

 

לבצק:

¾ כוס קמח

¼ כוס שמן

½ כוס מים

¼ כוס סולת

קורט מלח

קוסברה - הרבה

תבלינים לפי הטעם

 

לרוטב:

2-3 בצלים גדולים

פלפל ירוק חריף לפי הטעם (ניתן להשתמש

בפלפל מתוק אם לא אוכלים חריף)

2 כפיות שום כתוש

2-3 עגבניות גדולות ובשלות

 

אופן הכנת המילוי: קוצצים את הבצל קטן ואת הפלפל הירוק ומטגנים במחבת גדולה עם מעט שמן (מי שלא אוהב חריף, יכול לוותר על הפלפל הירוק). חותכים את חזה העוף לקוביות קטנות ומוסיפים לבצל כאשר הוא מוזהב ומטגנים מספר דקות עד אשר כל חזה העוף מבושל.

את הביצה ותפוח האדמה מבשלים במים עד שתפוח האדמה רך. שמים את הבצל וחזה העוף בקערה, קוצצים את הביצה, תפוח האדמה והכוסברה ומוסיפים לקערה. מתבלים לפי הטעם ונותנים למילוי להתקרר.

לרוטב: חותכים חתיכות גסות של בצל, פלפל ירוק חריף ושום, ומטגנים.

מוסיפים חתיכות גסות של עגבניות וקוסברה קצוצה. מוסיפים תבלינים לפי הטעם ונותנים לרוטב להתבשל על אש קטנה תוך בחישה מדי פעם.

לבצק: לשים את כל חומרי הבצק יחד עד שמתקבל בצק אחיד.

מחלקים את הבצק לכדורים קטנים. ניתן לרדד את הבצק לעיגול בעזרת מערוך או מי שבקיא בהכנת קובה יכול לעשות ידנית. בכל מקרה, על הבצק להיות דק מאד. אחרי פתיחת הבצק, שמים בעזרת כפית מילוי וסוגרים אותו לכדור. שמים בסיר עם הרוטב. על תהליך זה חוזרים עד שאין מקום בסיר. אם נשאר מילוי ניתן להקפיא לשימוש בפעם אחרת.

יש לבשל את החובה על אש קטנה במשך כ-  40 דקות, תוך פיזור הרוטב על ידי הנעת וסיבוב הסיר. במידה ולא מצליחים תוך כדי בישול להעלות את הרוטב על החובה, ניתן להפוך את החובה בעדינות רבה (יש לו נטיה להתפורר). מנסיוני, התבשיל טעים יותר אם שוכב יום אחד במקרר וסופג את הרוטב והתבלינים היטב.

חזרה לתחילת העמוד הראה אורית's פרופיל חפש הודעות אחרות של אורית
 



אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם התחברות
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

  שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide

העמוד הזה נוצר וחושב תוך .0938 שניות.