הכרויות לאנשים איכותיים
לחץ כדי לחזור לאתר
         פו"פנאי - הכרויות חינם                 אתרי הכרויות          פעילויות לפנויים פנויות          הכרויות דיסקרטיות                  הכרויות לדתיים                  לצאת לדייט                 

  נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות
מתכונים
 כל הפורומים : מתכונים
נושא נושא: המתכונים שלי. שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
סלסה




הצטרף / הצטרפה: 30 October 2006
מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 23
נשלח בתאריך: 02 November 2006 בשעה 22:28 | IP רשוּם צטט את סלסה

מי שרעב...מי שרוצה לזלול שיתאמץ קצת והינה לו מתכון נפלא.

לא קשה..ולא יקר...

אז........קדימה שימו את כובע השף את הסינר וקדימה לעבודה ...זה שווה...מאמץ..

חלק מהמתכונים נרשמו תחת הנושא.."...עם צנוברים"..

בתאבון!!!!

ענת

חזרה לתחילת העמוד הראה סלסה's פרופיל חפש הודעות אחרות של סלסה
 
סלסה




הצטרף / הצטרפה: 30 October 2006
מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 23
נשלח בתאריך: 02 November 2006 בשעה 22:45 | IP רשוּם צטט את סלסה

עוד מתכונים יבואו בהמשך..

גשו לנושא.."קבב עם צנוברים וטחינה"..

נסו את המתכונים ושיהיה לכם "בתאבון."...

ב ה צ ל ח ה!!!!

חזרה לתחילת העמוד הראה סלסה's פרופיל חפש הודעות אחרות של סלסה
 
סלסה




הצטרף / הצטרפה: 30 October 2006
מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 23
נשלח בתאריך: 04 November 2006 בשעה 20:44 | IP רשוּם צטט את סלסה

בצק עלים במילוי בשר

1 חבילת בצק עלים

250-300 גרם בשר טחון בקר.

פטרוזלייה קצוצה

1 בצל קצוץ דק.

1 תפוחי אדמה.

תבלין לקציצות או פלפל שחור.

פחות מרבע כפית מלח.

ביצה.

שומשום.

רוטב שמוסיפים מעל הבורקס.

1 בצל קצוץ

שמן

1 פיטריות חתוכות מקופסא קטנה של שימורים.

פלפל שחור.

חצי כף מרק עוף.

 2 כפות קורנפלור.

אופן ההכנה:

את הבצל הקצוץ מטגנים עם שמן  עד להזהבה על אש נמוכה.

להוסיף את הבשר הטחון+תפוחי אדמה מגורד במגרדת דקה+פטרוזלייה קצוצה.ולערבב את הבשר הטחון עם כף עץ עד שהבשר הופך לגושים ולהמשיך על אש נמוכה לבשל ולערבב תמיד עד לבישולו של הבשר.לקרר בצד.

לקחת בצק עלים..לשים מלית לאורך ולגלגל פעם אחת.

כלומר לא לכרוכית אלא..גלגול של אחד שתיים.

להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

ולהמשיך להכין את שאר הבצק..

בתוך התבנית לסמן סימונים של גודל הבורקס שתרצו..לא לחתוך.קטנים גדולים כפי  שתרצו.

למרוח עם ביצה..לפזר שומשום ולאפות בחום של 180..עד להזהבה .

רוטב:

לקצוץ בצל ולהוסיף שמן ולטגן על אש נמוכה עד להזהבה להוסיף את הפיטריות ולטגן מעט..להוסיף שתי כוסות מים פלפל שחור ומרק עוף ולבשל על אש בנונית..לאחר שחצי מהמים מתאדים בסיר להוסיף חצי כוס מים מהול בקורנפלור ולערבב.

להוריד מהאש כאשר הרוטב הסמיך.להשגיח ולערבב שלא ישרף.

להגיש את הבורקס ומעליו הרוטב.

ב ה צ ל ח ה..

ובתאבון!!!!

חזרה לתחילת העמוד הראה סלסה's פרופיל חפש הודעות אחרות של סלסה
 
סלסה




הצטרף / הצטרפה: 30 October 2006
מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 23
נשלח בתאריך: 06 November 2006 בשעה 20:14 | IP רשוּם צטט את סלסה

כרובית במלית בשר טחון

1 כרובית

250 גרם בשר טחון

1 בצל

1 תפוחי אדמה

פטרוזליה

תבלין לקציצות

2 כפות פירורי לחם

פחות מרבע כפית מלח.

1 ביצה

1 כף רסק עגבניות

1 כף מרק עוף שטוחה

פפריקה חריפה או מתוקה(למי שאוהב חריפות אז פפריקה חריפה )

כפית סוכר.

שמן

אופן הכנה:

מפרקים את הכרובית לפרחים.

שולקים את הכרובית בסיר עם מים ומעט מלח..מורידים מהאש...קצת לפני שהיא מתרככת,מסננים.

מגרדים תפוח אדמה+בצל..ומוסיפים פטרוזליה קצוצה פירורי לחם ואת כל זה מוסיפים לבשר הטחון שמים תבלין לקציצות ואת המלח מוסיפים ביצה ומערבבבים הכל ומאחדים את התערובת.

את פרחי הכרובים חותכים לחצי....שמים קצת מלית של בשר טחון בין שני חלקי הפרח. ולאחד אותם כמו סנדוויץ..ולהניח וכך להמשיך עם שאר פרחי הכרובית.

לטבול את פרחי הכרובית בביצה ולטגן.

בסיר לשים את השמן רסק העגבניות הסוכר פפריקה ולערבב ולמהול ב-3 כוסות מים.

להניח בשכבה אחת את פרחי הכרובית.

לבשל על אש גבוהה כ-10 דקות..ולאחר מכן להנמיך את האש.

ב ת א ב ו ן!!!

 

חזרה לתחילת העמוד הראה סלסה's פרופיל חפש הודעות אחרות של סלסה
 



אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם התחברות
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

  שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide

העמוד הזה נוצר וחושב תוך .0781 שניות.