הכרויות לאנשים איכותיים
לחץ כדי לחזור לאתר
         פו"פנאי - הכרויות חינם                 אתרי הכרויות          פעילויות לפנויים פנויות          הכרויות דיסקרטיות                  הכרויות לדתיים                  לצאת לדייט                 

  נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות
מתכונים
 כל הפורומים : מתכונים
נושא נושא: ממתקים שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
אורח
אורח/ת
אורח/ת


הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין
הודעות: 385
נשלח בתאריך: 26 September 2006 בשעה 14:49 | IP רשוּם צטט את אורח

חלה מתוקה

מצרכים

50 גרם שמרים טריים

3 כפות סוכר

2 כוסות מים פושרים

7 כוסות קמח מנופה

2 ביצים

130 גרם מרגרינה מומסת

1 כוס דבש

קורט מלח

הוראות

מערבבים את השמרים עם הסוכר והמים הפושרים ומוסיפים לזה 3 כפות קמח.

משהים בצד ונותנים לזה לתסוס במשך רבע שעה.

שמים בקערה את יתרת הקמח  עם 3/4 כוס דבש ביצה אחת מרגרינה ומעט מלח. מוסיפים לעיסה את השמרים המים והסוכר שתססו ומערבבים עד לקבל בצק אחיד הנפרד מהדפנות.

מכסים ונותנים לעיסה להכפיל את עצמה במשך שעה.

מערבבים שוב את העיסה ומכסים לתפיחה נוספת במשך שעה.

מחלקים את הבצק לשלושה  כדורים וצרים מכל כדור גלילה מאורכת.

את שלושת הגלילות קולעים לצמה.

מכסים את הצמה ונותנים לה לתפוח במשל 45 דקות.

מכניסים את הצמה לתוף תנור בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן . מורחים על הצמה ביצה טרופה אחת ואופים במשך שלושים דקות עד הזהבה.

מורחים על החלה החמה את 1.4 כוס הדבש שנותרה.

 

 


 

סיגרים מתוקים עם מלית אגוזים ודבש

מצרכים

30 עלי סיגרים

3 ביצים

350 גרם אגוזים קצוצים

שמן לטיגון

2 תפוזים מיץ וקליפה מגורדת

10 גרם פיסטוק חלבי קצוץ

1/2 כוס סוכר

כוס דבש

הוראות

מערבבים בקערה את  האגוזים הסוכר התפוז והמיץ שלו ושני חלבונים פיסטוק חלבי וחצי כוס דבש ומערבבים עד לקבלת מלית אחידה.

פורשים עלה סיגר ממלאים אותו במלית מגלגלים ומהדקים באמצעות ביצה טרופה. ככה מגלגלים את כל העלים עם המלית.

מטגנים את הסיגרים בשמן עמוק

מגישים חם ויוצקים את יתרת הדבש על הסיגרים.

 

 

 

עוגת דבש חגיגית

מצרכים

5 ביצים מופרדות

1 כוס סוכר

2 כוסות דבש

1 כוס מיץ תפוזים

1 כוס שמן

2 כפיות קינמון

3 כוסות קמל תופח

2 כפיות אבקת אפייה

100 גרם אגוזים קצוצים

תבנית חד פעמית בגודל בינוני.

 

הוראות

שמים בקערת ערבול

חלמונים, דבש, כוס סוכר, מיץ תפוזים, שמן, ליקר וקינמון ומערבלים במשך חמש דקות.

מוסיפים את הקמח אבקת האפייה והאגוזים ומערבלים 3 דקות נוספות.

את החלבונים והסוכר מערבלים לקצף נוקשה ומקלפים לתוך הבצק.

יוצקים לתבנית מרובעת  ואופים כ 45 דקות עד שהעוגה יבשה.

 


 

בקלאווה

מצרכים

1 קג אגוזים קצוצים דק

3 כוסות סוכר

1 כוס דבש

2 כפיות קינמון

2 כוסות מים

2 כפיות מי ורדים

1/2 קילו עלי פילו

200 גרם חמאה מומסת

1/2 כוס מיץ לימון

1/4 כוס מיץ תפוזים

הוראות

     מלית הבקלאווה

מערבבים את הסוכר הקינמון והאגוזים ומעט חמאה

 

לוקחים תבנית אפייה גדולה ושוטחים עליה עלה פילו  או כמה שצרך לכסות את המשטח מורחים חמאה מומסת ומלית ושמים שכבה נוספת של עלי פילו וביניהם מלית ועוד שכבת עלים חמאה מומסת ומלית עד סוף העלים.

חותכים את העלים למעוינים

אופים בחום בינוני כשעה ורבע

כשאר המעוינים הזהיבו יוצקים עלים את הסירופ

 

הכנת הסירופ

מחממים דבש מים וסוכר עד רתיחה ומוסיפים את מי הורדים ומיץ הלימון ויוצקים על הבקלאווה החמה.

 

חזרה לתחילת העמוד הראה אורח's פרופיל חפש הודעות אחרות של אורח
 
אורח
אורח/ת
אורח/ת


הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין
הודעות: 385
נשלח בתאריך: 30 September 2006 בשעה 13:39 | IP רשוּם צטט את אורח

מרקיז שוקולד מריר
מאת סבינה ולדמן סו שף לילית

חומרים ל-6 אנשים
250 גרם שוקולד מריר (מינימום 63 אחוז מוצקי קקאו)
8 חלמונים
קורט מלח
6 חלבונים
115 ג' סוכר
1 כף מיץ לימון
1 חבילת תותים חצויים

לענני מרנג
4 חלבונים בטמפ' החדש
100 סוכר

אופן ההכנה
1. ממיסים את השוקולד עם המלח על בן מרי של מים חמים (מבלי שהכלי שהו השוקולד נוגע במים החמים).

2. בקערה נפרדת טורפים את החלמונים לקצף בהיר ואוורירי.

3. במיקסר מקציפים את החלבונים עם מיץ הלימון ובהדרגה מוסיפים את הסוכר לקצף יציב אך לא קשה או יבש.

4. מחברים בהדרגה את השוקולד החם עם הקצף חלמונים לתערובת אחידה וקשה.

5. מקפלים בעדינות את החלבונים לשוקולד.

6. מעבירים לתבנית אינגליש קייק ומקררים מיד.

הרכבת המרקיז
לפני ההגשה מקציפים את החלבונים לקצף רך ובהדרגה מוסיפים הסוכר לקצף מבריק וגמיש.

עם כף גלידה יוצרים כדורים מהמרקיז ומניחים במרכז הצלחת.

עליהם מניחים כף גדושה של "ענני" מרנג.

ניתן לשרוף קלות את העננים עם ברנר.

מקשטים עם מעט אבקת קקאו, מפזרים תותים מסביב ומגישים מיד.


חזרה לתחילת העמוד הראה אורח's פרופיל חפש הודעות אחרות של אורח
 



אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם התחברות
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

  שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide

העמוד הזה נוצר וחושב תוך .0938 שניות.