הכרויות לאנשים איכותיים
לחץ כדי לחזור לאתר
         פו"פנאי - הכרויות חינם                 אתרי הכרויות          פעילויות לפנויים פנויות          הכרויות דיסקרטיות                  הכרויות לדתיים                  לצאת לדייט                 

  נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות
מתכונים
 כל הפורומים : מתכונים
נושא נושא: קבב עם צנוברים וטחינה שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
חופית
אורח/ת
אורח/ת


הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין
הודעות: 385
נשלח בתאריך: 30 April 2006 בשעה 07:34 | IP רשוּם צטט את חופית

מתכון של השף אלעד הרוש, "בוחא"

המרכיבים:

200 גרם בשר כבש טחון

200 גרם בשר בקר טחון

150 גרם שומן כבש

צרור פטרוזיליה קצוץ דק דק

4 בצלים טחונים וסחוטים

2 שיני שום טחונות וסחוטות

50 גרם צנוברים קלויים וקצוצים דק

2 כפות טחינה גולמית

פלפל

מלח

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים היטב את כל החומרים, נותנים לתערובות לנוח במקרר כשעה, יוצרים קבבים וצולים על המנגל.
חזרה לתחילת העמוד הראה חופית's פרופיל חפש הודעות אחרות של חופית
 
אורח
אורח/ת
אורח/ת


הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין
הודעות: 385
נשלח בתאריך: 14 October 2006 בשעה 12:15 | IP רשוּם צטט את אורח

טלה קבב
מאת שף ברק אליה, מסעדת לופט

מתכון ל-4 מנות

מצרכים:
200 גרם בשר טלה טחון
200 גרם שומן
100 גרם בשר בקר טחון
חצי ראש פטרוזיליה קצוצה
בצל בינוני קצוץ
כפית שום כתוש גדושה
מלח, פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
לטחון את המצרכים יחד. אח"כ ליצור כדורים ולהניחם למשך שעתיים במקרר.
לטגן בשמן- מומלץ להגיש על מצע פירה,
או ניתן להניח את הכדורים על גריל ל-2 דק' בכל צד.
חזרה לתחילת העמוד הראה אורח's פרופיל חפש הודעות אחרות של אורח
 
סלסה




הצטרף / הצטרפה: 30 October 2006
מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 23
נשלח בתאריך: 30 October 2006 בשעה 19:31 | IP רשוּם צטט את סלסה

ירקות מבושלים..ממש מעדן.

1 חציל

3 קישואים

2 תפוחי אדמה

2 עגבניות

2 בצל

2 גמבה(פלפל אדום מתוק)

פטרוזליה קצוצה.

מי שאוהב חריפות יוסיף 1 פלפל חריף.

לרוטב:

כף פפריקה מתוקה

מעט פפריקה חריפה..רבע כפית בערך

 1 כף מרק עוף.

חצי כפי מלח.

1 כפית סוכר.

קצת שמן(בערך 4 כפות )

אופן הכנה:

לחתוך עגבניות לעיגולים ולשים אותם בסיר בשכבה אחת..ולפזר עליהם את כפית הסוכר.

את הבצל לחתוך לעיגולים ולשים ולפזר על העגבניות.

את שאר הירקות לקלף ולחתוך אותם לאורכם.

ולסדר את הכל מעל העגבניות בשכבה אחת.

להכין את הרוטב..ולפזר אותו מעל הירקות.

להוסיף מים עד שהירקות מכוסים.

וקדימה ללכת לאט לאט עם הסיר לשים אותו על הלהבה.

להרתיח ולבשל..משהו כמו רבע שעה ולאחר מכן להנמיך על אש בינונית.

ומידי פעם לבדוק שהכל בסדר עם הירקות שלא ישרפו..חס ושלום.

בתאבוןןןןןןןן!!!!!

ענת

 

חזרה לתחילת העמוד הראה סלסה's פרופיל חפש הודעות אחרות של סלסה
 
סלסה




הצטרף / הצטרפה: 30 October 2006
מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 23
נשלח בתאריך: 30 October 2006 בשעה 19:50 | IP רשוּם צטט את סלסה

עוף עם זיתים.

6 כרעיים.

1 בצל גדול

1 גמבה אדומה.

כוזברה

300 גרם זיתים ללא חרצנים.

רבע מקליפת הלימון חתוכה לרצועות דקות.

שתי כפות מיץ לימון

שמן זית.

1 כפית פפריקה מתוקה

1 כפית גינ'גר(זנגוויל)

1 כפית קינמון

חצי כפית כורכום

רבע כפית פלפל שחור.

לשים את כל התבלינים ביחד בקערה ולערבב.

חצי כף מרק עוף

רבע כפית מלח

וקדימה להכנה...

מנקים את העוף..עושים לו מניקור פדיקור..ומפזרים עליו את התבלינים.

מניחים את העוף מתובל..כשעה בצד.

את הזיתים רוחצים היטב היטב..עם מים רותכים ולאחר מכן עם מים קרים.

חותכים בצל לריבועים שווים וגם את הגמבה.

מוסיפים שמן זית ..ומניחים את העוף ומטגנים את העוף קצת משני הצדדים.

מוסיפים את הזיתים. את כף מרק העוף מוהלים בשלושה כוסות מים או ארבעה.

ושופכים מעל העוף.

מוסיפים את רצועות הלימון ואת מיץ הלימון.

ומעל זה מפזרים את הכוזברה הקצוצה.

מרתיחים ומבשלים כרבע  שעה ומנמיכים לאש קטנה.

כאשר הרוטב הופך להיות סמיך להוריד מהאש.

בתאבון!!!!

ולבריאות..

ענת

 

חזרה לתחילת העמוד הראה סלסה's פרופיל חפש הודעות אחרות של סלסה
 
סלסה




הצטרף / הצטרפה: 30 October 2006
מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 23
נשלח בתאריך: 30 October 2006 בשעה 20:07 | IP רשוּם צטט את סלסה

קציצות

500  גרם בשר טחון בקר.

1 בצל גדול.

1 תפוחי אדמה

1 קישוא

1 גזר

פטרוזלייה

קצת פירורי לחם.

1 ביצה.

לגרד את הגזר+הקישוא+התפוחי אדמה+הבצל..במגרדת דקה להוסיף את הפטרוזלייה הקצוצה.

להוסיף רבע כפית מלח ותבלין לקציצות..או אם אין תבלין לקציצות אז פלפל שחור.בערך רבע כפית.

לערבב את הירקות עם הבשר הטחון ולהוסיף ביצה.ולאחד את כל התערובת.

ליצור קציצות ולטגן בשמן ממש מעט..עש שישחימו.

לקחת בצל גדול לקצוץ אותו בסיר להוסיף שמן ולטגן .

להוסיף מים +מעט כורכום+פלפל שחור

ורבע כף מרק עוף.

להוסיף כארבעה כוסות מים לסיר.

 להוסיף את הקציצות ולבשל.

בתאבון...

ענת

 

 

 

חזרה לתחילת העמוד הראה סלסה's פרופיל חפש הודעות אחרות של סלסה
 



אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם התחברות
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

  שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide

העמוד הזה נוצר וחושב תוך .0938 שניות.