הכרויות לאנשים איכותיים
לחץ כדי לחזור לאתר
         פו"פנאי - הכרויות חינם                 אתרי הכרויות          פעילויות לפנויים פנויות          הכרויות דיסקרטיות                  הכרויות לדתיים                  לצאת לדייט                 

  נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות
מתכונים
 כל הפורומים : מתכונים
נושא נושא: בואיקטוס -פאר יצירה מהמטבח הבולגרי שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
אורח
אורח/ת
אורח/ת


הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין
הודעות: 385
נשלח בתאריך: 24 April 2006 בשעה 11:15 | IP רשוּם צטט את אורח

בואיקטוס

מרכיבים:

200 גרם חמאה

500 גרם קמח תופח

1 קוטג'

1 שמנת חמוצה (הכוונה לרגילה)

2 ביצים

250 גרם גבינה בולגרית

50 גרם קשקבל מגורר דק

אופן ההכנה:

1.    ללוש את החומרים במערבל את החומרים (לטעום מה חסר). אם יצא דליל מידי להוסיף עוד טיפה קמח (לא לעשות בטון)

2.    ליצור עיגולים קטנים בקוטר 3 ס"מ, אפשר בעזרת כפית על ניר אפיה.

3.    לגרד מעל קשקבל ולאפות בחום 180 מעלות עד שמזהיב.

4.    לצנן להכניס לכלי אטום ולדרך להגיש עם לימונדה קרה תוצרת הבית.

 

את הקומפוזיציה הזאת אפשר לשנות בהתאם למה שיש במטבח

אפשר להוסיף גבינות צהובות להחליף את הקוטג' בגבינה אחרת וכו'.

תמיד מצליח, רצוי לאכול חם אפשרי לאפות מראש ולחמם

 

חזרה לתחילת העמוד הראה אורח's פרופיל חפש הודעות אחרות של אורח
 
אורח
אורח/ת
אורח/ת


הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין
הודעות: 385
נשלח בתאריך: 01 October 2006 בשעה 07:33 | IP רשוּם צטט את אורח

חבוש בולגרי בגלימה לבנה עם רוטב יין אדום ושזיפים

מתוק מתוק וטעים טעים, כמו שהבולגרים יודעים לעשות

מרכיבים:
6 חבושים גדולים נקיים ויפים חצויים לשניים ונקיים מהליבה
3-4 מסמרי ציפורן
כף מחוקה קינמון
כף מיץ לימון
1 כוס סוכר

לרוטב:
250 גר' שזיפים מיובשים מגורענים
½ 1 כוסות יין אדום יבש
2 כפות קוניאק
1 מקל וניל חצוי
רצועות קליפת לימון
½ 1 כוסות מי בישול החבושים
5-6 רצועות קליפת לימון

לקציפת ביצים:
6 חלבונים
¾ כוס סוכר
אבקת אפייה
קורט מלח

אופן הכנה:
הרוטב:
יוצקים לסיר מנוזלי החבוש, מוסיפים יין אדום, שזיפים מגולענים, מקל וניל ורצועות קליפת לימון.
יוצקים את הקוניאק ומבשלים לרתיחה. לאחר שהרוטב רתח מצמצמים כחצי שעה או עד לסמיכות הרצויה.

החבושים:
מסדרים את החבושים בסיר, מוסיפים סוכר, מיץ לימון, קינמון וציפורן. מכסים במים ומבשלים עד לריכוך החבושים כחצי שעה. כשהחבושים מוכנים, מצננים. מעבירים את החבושים לתבנית אפייה כשפנים החבוש כלפי מטה. בעזרת שקית זילוף מזלפים את הקציפה מעל כל חצי חבוש כמו פירמידה.
אופים בתנור כשעה עם דלת פתוחה בחום של 150 מעלות. מגישים את החבושים בליווי הרוטב.

עשיתי, טעמתי(ולא רק אני(מעבירה לכל מעוניין-גורמן

בתאבון!

חזרה לתחילת העמוד הראה אורח's פרופיל חפש הודעות אחרות של אורח
 



אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם התחברות
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

  שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide

העמוד הזה נוצר וחושב תוך .0781 שניות.