הכרויות לאנשים איכותיים
לחץ כדי לחזור לאתר
         פו"פנאי - הכרויות חינם                 אתרי הכרויות          פעילויות לפנויים פנויות          הכרויות דיסקרטיות                  הכרויות לדתיים                  לצאת לדייט                 

  נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות
מתכונים
 כל הפורומים : מתכונים
נושא נושא: בראוניז שלושה שוקולדים שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
ישי-מנהל האתר
מנהל/ת הפורום
מנהל/ת הפורום


הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 494
נשלח בתאריך: 18 April 2006 בשעה 19:32 | IP רשוּם צטט את ישי-מנהל האתר

חומרים לתבנית בגודל 30*27 ס"מ:

185 גרם שוקולד מריר קצוץ

185 גרם חמאה (אפשר להשתמש במחמאה)

3 ביצים

1 ורבע כוסות סוכר

1/2 כוס אבקת קקאו כהה

2/3 כוס קמח  (אפשר קמח טופח)

100 גרם שוקולד לבן חתוך לקוביות בגודל של 1 ס"מ

100 גרם שוקולד חלב חתוך לקוביות בגודל של 1 ס"מ

אופן הכנה:

1.      מחממים תנור ל- 180 מעלות

2.      ממיסים במיקרוגל שוקולד מריר וחמאה. מצנים מעט

3.      מקציפים ביצים וסוכר, עד לקבלת מרקם קרמי. מקפלים פנימה את תערובת השוקולד המומס, עד לקבלת תערובת אחידה.

4.      מנפים קקאו וקמח מעל התערובת ומקפלים. שומרים מעט מקוביות השוקולד הלבן ושוקולד החלב לקישוט, מוסיפים את השאר לתערובת ומערבבים קלות.

5.      יוצקים לתבנית מרופדת בניר אפיהומפזרים למעלה אגוזי פקאן ואת קוביות השוקולד שנותרו. אופים 35-40 דקות עד שהמאפה יציב אך עדיין רך למדי.

6.      מצננים בטמפרטורת החדש. חותכים לריבועים ומגישים. שומרים בכלי אטום, בטמפרטורת החדר או במקרר.

חזרה לתחילת העמוד הראה ישי-מנהל האתר's פרופיל חפש הודעות אחרות של ישי-מנהל האתר
 
אורח
אורח/ת
אורח/ת


הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין
הודעות: 385
נשלח בתאריך: 12 October 2006 בשעה 00:28 | IP רשוּם צטט את אורח

עוגיות שקדים ושוקולד
מאת שף אוהד פרידמן, ספא מסעדה שמים בארץ

40 – 50 עוגיות

חומרים:
200 גר' חמאה
1 כוס סוכר
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
2 כפות שרי
2 כפות דבש
300 גר' שקדים
150 גר' שוקולד חלב
150 גר' שוקולד מריר
1 כפית גדושה א.אפייה
1 כוס קמח
¼ כפית מלח


אופן ההכנה:
להקציף החמאה, סוכר, ביצה, תמצית וניל, שרי ודבש בקערה גדולה
כ- 4 – 2 דקות.
לערבב את שאר החומרים בקערה נפרדת, ולהוסיף לקערה עם החמאה תוך כדי ערבוב.
יוצרים כ– 3 "נקניקים", עוטפים בנייר פלסטיק נצמד ומניחים במקפיא לכשעתיים.
מוציאים מהמקפיא, מסירים את הניילון, פורסים פרוסות בעובי 0.5ס"מ, מכניסים לתנור אפיה – 180 מעלות ל– 10 דקות בדיוק (תנור מחומם מראש).




חזרה לתחילת העמוד הראה אורח's פרופיל חפש הודעות אחרות של אורח
 
רעות




הצטרף / הצטרפה: 01 December 2007
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 1
נשלח בתאריך: 01 December 2007 בשעה 01:22 | IP רשוּם צטט את רעות

תגובה למתכון עוגיות שוקולד ושקדים של השף אוהד פרידמן
שאלה :
באיזה מצב צריכים להיות השוקולדים ? קצוצים ? מוממסים?
והשקדים ?
חבל להשקיע כל כך הרבה במרכיבים, ואח"כ - להכין באופן שגוי...
אשמח לקבל תשובה.
חזרה לתחילת העמוד הראה רעות's פרופיל חפש הודעות אחרות של רעות
 



אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם התחברות
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

  שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide

העמוד הזה נוצר וחושב תוך .0781 שניות.